Jongeren

Voor wie?
Veel jongeren maken een periode door waarin ze niet lekker in hun vel zitten. Ze uiten dat op allerlei manieren. Sommigen voelen zich somber of piekeren veel. Anderen zijn onzeker of bang en trekken zich thuis en op school terug. Anderen gaan minder eten. Weer anderen reageren driftig, boos of maken veel ruzie thuis en/of op school. Ze reageren heftiger dan ze zelf zouden willen.

Als jij je hierin herkent en je het idee hebt dat je hier met hulp van je ouders of docenten/mentor niet uit komt, dan kan Psychologia  je vaak op weg helpen.

Wat doen wij?
Wij luisteren naar jou en naar je ouders en samen met jullie maken wij een plan waarmee jij geholpen kan worden om je weer goed te voelen. Meestal hebben we na het eerste gesprek al een idee hoe wij je verder kunnen helpen. Soms zijn er verdere onderzoeksgesprekken of testen nodig om samen tot een goed plan te komen.

Belangrijk is dat jij het behandelplan ziet zitten en er tijd in wilt stoppen om aan je problemen te werken. Altijd zijn je ouders betrokken bij de behandeling, maar de manier waarop dit het beste kan gebeuren overleggen we met jullie.